recept nodig voor diclofenacRecept nodig voor Diclofenac bij de kruidvat ?

Diclofenac is een medicament waar er voor de grotere verpakking wel een recept nodig is. Schrijft de arts Diclofenac 25 mg voor let dan erop dat hij altijd een recept mee geeft. In sommige medicijnen wordt Diclofenac als werkzame stof gebruikt. Denk dan aan Voltaren, Cataflam of Diclofenacnatrium. Deze medicijn is al vanaf 1974 verkrijgbaar. Je kun het ze internationaal op de markt. Het is verkrijgbaar onder de merknamen Cataflam, Voltaren en Diclofenac.

[thrive_link color=’green’ link=’https://www.diclofenackopen.nl/aanbieding’ target=’_blank’ size=’big’ align=’aligncenter’]Bekijk de verschillende soorten Diclofenac[/thrive_link]

[thrive_link color=’orange’ link=’https://www.diclofenackopen.nl/aanbieding’ target=’_blank’ size=’big’ align=’aligncenter’]Klik hier voor de beste prijs[/thrive_link]

Voor de 12,5 mg dossering is er geen recept nodig bij de kruidvat of etos en deze kan je gewoon in de apotheek kopen. Je mag dan verpakkingen met maximaal 24 tabletten zonder recept kopen bij de apotheek. Maar ook de verpakkingen van de sterkte 25 mg kun je zonder recept bij de apotheek krijgen. Koopt u Diclofenac bij de apotheek, dan controleert de apotheek of het geschikt is voor je en of het samengaat met je andere medicijnen. Sterktes hoger dan 25 mg zijn alleen verkrijgbaar op recept en dus niet gewoon te halen bij apotheek. Je kunt diclofenac krijgen als tabletten, zetpillen, injecties, oogdruppel en gel. Je kunt Diclofenac ook gebruiken met andere werkzame stoffen in combinatie. Denk dan aan Arthrotec, Diclofenac is heel probaat tegen ontstekingspijnen en kan de pijn drastisch verlichten.

Stem wel altijd even af met de huisarts welke sterkte je gebruikt. Het is heel belangrijk dat je niet een te sterke dosis in neemt, want deze kan vervelende gevolgen hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *